Malmö-stjärnan klar för Premier League

Malmö-stjärnan klar för Premier League

Klar för Benfica – men lånas ut till Crystal Palace

Ryktena som cirkulerat under den senaste veckan verkar nu vara sann. I alla fall om man ska tro de uppgifter som Sportbladet presenterar under dagen.

Det var i början av den här veckan som ryktena kom fram om att Malmö FF-stjärnan Erdal Rakip skulle vara på väg bort från den skånska klubben. Enligt uppgifter skulle den portugisiska storklubben Benfica vara beredda på att köpa in honom.

Men samtidigt som den nuvarande ligatrean i Portugal köper Rakip, så kommer de inte att använda honom före VM. Det beror bland annat på att de tänker skick vidare honom norrut.

Malmö-stjärnan klar för Premier League

Går till Palace

SE HÄR: Det tjänar Malmö FFs stjärnor

Nämligen till England och Premier League. För där väntas nu nämligen Erdal Rakip spendera våren på lån. Benfica ska med andra ord köpa loss MFF-stjärnan för att sedan låta honom skaffa sig lite viktig erfarenhet av Premier League-tempo, och framför allt känna på det tuffa tempot i en av världens klart bästa ligor.

Uppgifterna bekräftades under dagen, men än så länge har inget klargjorts av klubbarna. Dock ska så väl Benfica som Crystal Palace bekräfta övergången samt lånet efter helgens matcher. Något som svenska sportbladet.se också skriver om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply