Arsenal intresserade av Atlético Madrids Jan Oblak

bet365
Arsenal intresserade av Atlético Madrids Jan Oblak
bet365

Målvakten lockar Londonlaget

Enligt uppgifter skall Arsenal vara väldigt intresserade av Atlético Madrids målvakt Jan Oblak, men de sägs inte vara beredda att betala utköpsklausulen på 100 miljoner euro som den spanska klubben har satt som gräns.

Arsenal ryktas vara intresserade av att köpa Atlético Madrids jagade och mycket hete målvakt Jan Oblak enligt Goal. Den blott 23-årige slovenske målvakten har visserligen en stark defensiv framför sig, men är väldigt lovande och talangfull, samt en fena på att ta straffar och många är de klubbar som skulle vilja värva målvakten. Men utköpsklausulen som Atleti har satt, på 100 miljoner euro, sätter dessvärre stopp för de flesta klubbar.

Inte heller Arsenal sägs vara redo att betala så mycket pengar för målvakten, som senast i Atléticos senaste ligamatch mot Osasuna lyckades rädda en tidig straff, och Atlético vann senare matchen med 3-0.

– Osasuna började väldigt starkt, och sedan kom den avgörande straffräddningen från Oblak. Det är den tredje viktiga räddningen från honom på bara ett par månader. Jag är personligen väldigt glad för hans skull, sade tränare Diego Simeone om Oblaks straffräddning.

Men Oblak är inte den enda som kopplas ihop med en flytt bort från Vicente Calderon. Både Koke och Antoine Griezmann har båda sagts vara beredda att lämna inom en snar framtid. Framförallt Griezmanns framtid har diskuterats häftigt i media och det sägs att han kan komma att flytta till Manchester United och sluta upp med den franske landslagskollegan Paul Pogba.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply