Usain Bolt väntar på samtal från José Mourinho

Sprintstjärnan vill träna med United

En av världens största idrottsprofiler, Usain Bolt, hoppas inom kort att få chansen att spela med sitt favoritlag Manchester United.
– Jag hoppas verkligen att José Mourinho kommer ringa, säger OS-mästaren till Sky Sports.

För några veckor sedan blev det klart att sprintstjärnan Usain Bolt kommer att börja träna med den tyska storklubben Borussia Dortmund när han lagt löparskorna på hyllan. Den 30-årige jamaicanen har dock ännu högre mål med sin framtida fotbollskarriär – och det är att få chansen att testa på träningar med Manchester United.

Det har inom friidrottsvärlden börjat ryktas att stjärnan inom kort kommer lägga skorna på hyllan då han redan vunnit alla tänkbara tävlingar samt för tillfället innehåller såväl världs som olympiskt rekord på 200 meter.

Väntar på samtal från tränaren

Det har sedan tidigare varit känt att Usain Bolt håller Manchester United som sitt favoritlag ute i Europa, och han har även berättat hur han hoppats på att en dag få beträda Old Traffords matta, vilket han dock redan gjort, men i en uppvisningsmatch.

Nu hoppas han dock att José Mourinho ska ringa inom kort för att kunna förverkliga den drömmen igen.

– Ja, det hoppas jag verkligen. Om han (José Mourinho) ringer kommer jag att tacka ja direkt. Det vore en dröm, säger Bolt till Sky Sports när han var i London för sin filmpremiär ”I Am Bolt”.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply