Arsenal håller ögonen på Guillaume Hubert

Arsenal håller ögonen på Guillaume Hubert

Standard Liege-målvakten är eftertraktad

Arsenal har haft Standard Lieges målvakt Guillaume Hubert under uppsikt under en längre tid och uppgifter föreslår att tränare Arsene Wenger ser honom som en perfekt ersättare för Petr Cech.

Belgiska klubben Standard Liege har en mycket talangfull målvakt i unge Guillaume Hubert. Den blott 22-årige målvakten har enbart gjort 33 matcher sedan han kom till klubben 2012, men på senare tid har rykten som kopplar honom till en Premier League-flytt intensifierats allt mer och nu uppger belgiska källor att det framför allt är Premier League-klubben Arsenal som intresserar sig för målvakten, och är dem som har störst chans på Hubert.

Enligt uppgifter från belgiska källor, via Metro, har Arsenal haft scouter på plats som har haft koll på målvakten och de har i sin tur skickat tillbaka strålande rapporter som hyllar målvakten väldigt högt, senast var i helgens match då Standard Liege spelade 2-2 mot Genk.

Arsenals nuvarande målvakt, Petr Cech, som Gunners värvade från Londonrivalerna Chelsea, sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2019, men målvakten är numera 34 år gammal och det sägs att Arsene Wenger aktivt letar efter ersättare till toppmålvakten, med Hubert som en mycket trolig kandidat. Dock skall även Liverpool vara väldigt intresserade av den unge talangen Hubert och det kan komma att bli en tuff fight de båda klubbarna emellan om vem som värvar honom först.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply