bet365

Uppgifter: Arsenal har tungt bud redo för Julian Draxler

Uppgifter: Arsenal har tungt bud redo för Julian Draxler

Londonklubben vill värva i januari

Julian Draxlers framtid har länge varit ett stort frågetecken, då den unge yttern inte är intresserad av att stanna kvar i tyska Wolfsburg och flertalet stora klubbar har jagat honom, och nu ser det ut som att Arsenal har gjort ännu ett försök att försäkra sig om ytterns signatur.

VfL Wolfsburg och deras stjärnytter Julian Draxler är beredda att skiljas åt. Det har varit känt under en längre tid att Draxler inte är intresserad av att stanna kvar i den tyska klubben, och Wolfsburg själva skall även de ha förlikat sig med ytterns beslut och är beredda att sälja mittfältaren, men det kommer inte att bli billigt. Arsenal är sedan tidigare mycket intresserade av Draxler och har ännu inte gett upp tanken på mittfältaren, utan de ska ha kommit med ett nytt och förbättrat bud på mittfältaren, men då måste de slåss med Paris Saint-Germain, som även de har ett stort intresse av mittfältaren, medans Serie A-jätten Juventus intresse sägs ha svalnat.

Enligt den engelska tidningen Express skall Arsenal ha kommit till Wolfsburg med ett bud på 30 miljoner pund för mittfältaren, för att få värva honom i januari. Tränare Arsene Wenger sägs ha haft koll på den unge tysken sedan hans tid i Schalke 04 och är väldigt benägen om att få mittfältarens underskrift. Draxler tackade 2015 nej till både Arsenal och Juventus för att spela i Wolfsburg, men kan nu alltså ha ändrat sig och vilja spela i Londonklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365