James Rodríguez åker till London i mellandagarna

James Rodríguez åker till London i mellandagarna

James – allt närmre flytt till London

Enligt media i Colombia sägs Real Madrids superstjärna vara på väg att flytta till Premier League, detta efter att han besökt Englands ambassad i Medellín under gårdagen.

Real Madridstjärnan James Rodríguez har mer än en fot utanför den spanska huvudstadsklubben. Colombianen har inte haft en självklart startplats under de två senaste tränarna och efter att vinteruppehållet nu dragit igång ser det mesta ut att kunna lösa sig de kommande veckorna.

Under tisdagen befann sig James Rodríguez på plats på den engelska ambassaden i Medellín, Colombia för att ansöka om visum för att kunna åka till, just det, London. Den officiella anledningen sägs vara att colombianen ska fira jul tillsammans med familjen,  detta då flickvännen Daniela Ospina nämligen är syster till Arsenalmålvakten David Ospina. I spelarens hemland har man dock ganska klart för sig att det även gäller en flytt till den engelska högstaligan där framför allt Chelsea ska ha varit väldigt intresserade av att värva den offensive mittfältaren.

Släktbanden med David Ospina har även kopplat ihop spelaren med Arsenal, men det är alltså Chelsea som ligger bäst till för att värva den före detta AS Monaco-spelaren.

James Rodríguez sägs anlända till en engelska huvudstaden den 28 december och vara tillbaka i träning med Real Madrid i början av året, exakt datum beror på om man kommer spela Copa del Rey 3-4 januari eller om James återvänder till den första ligamatchen som spelas 7 januari, detta mot Granada hemma på Estadio Santiago Bernabéu.

SE ÄVEN: Real Madrid löner & lönelista 2016/2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply