Arsenal fortfarande ute efter mittfältarna

Arsenal fortfarande ute efter mittfältarna

Kan tränas av Unai Emery igen

Efter några säsonger isär kan nu Sevilla-spelaren, och den förre Sevilla-tränaren, återförenas. Det då Arsenal och Unai Emery funderar på att köpa loss Steven Nzonzi från La Liga-klubben.

Han må vara uttagen till den franska VM-truppen 2018 som åker till Ryssland för att försöka spela hem Frankrikes första VM-guld-någonsin. Det första sedan 1998. Nu kommer dock spelarena att gå ta och koncentrera sig på något annat, kanske, under sommaren. I alla fall vad det gäller nytt klubbval.

Men hur som helst så finns den franske innermittfältaren, den nästan 2 meter långe Steven Nzonzi är aktuell för den andalusiska storklubben. Sevilla, som slog ut Manchester United ur Champions League åttondelsfinal, hade bland annat jätten på sitt mittfält.

“Så prioriterar Arsenal”

Läs mer: Jonas Jerebko lön

Men trots att den långe mittfältaren under sommaren varit aktuell för Arsenal så har klubben andra prioriteringar. Det handlar om att klubben ska vilja förlänga med Aaron Ramsey.

Men samtidigt skriver engelska Sky Sports att Steven Nzonzi är aktuell för att gå till Arsenal, där han kan tränas av Unai Emery igen. Något han gjorde tidigare i Sevilla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply