Bekräftar: Chelseas superstjärnor kan lämna i sommar

Bekräftar: Chelseas superstjärnor kan lämna i sommar

Stjärnduon kan lämna Chelsea

Efter att Belgien vunnit bronsmatchen och tagits emot vid ett firande i hemlandet öppnar Thibaut Courtois och för en flytt från Chelsea. Detta tillsammans med Eden Hazard.

Under det senaste året har det varit mycket oklart när det kommer till Chelsea. Dåliga insatser tillsammans med att man inte kvalficerat sig för Champions League den kommande säsongen har gjort att flera spelare ryktas vara på väg bort. Två av de som det talats mest om är målvakten Thibaut Courtois och Eden Hazard. Den förstnämnda har endast ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea och nu ger han en hint om framtiden. Lagkamraten Eden Hazard har vid flera tillfällen flirtat med Real Madrid om en flytt till den spanska huvudstaden och nu kan de båda komma att dra på sig den vita tröjan nästa säsong.

I en intervju med belgisk press säger Courtois att han kommer att spela i samma lag som Hazard nästa säsong.

– Under detta mästerskapet har jag ignorerat alla spekulationer men under de kommande dagarna kommer jag prata med min agent och se vad Chelsea har sagt till honom. Jag är lycklig i Chelsea och jag behöver inte lämna, säger Courtois och fortsätter:

SE ÄVEN: Chelsea-stjärnornas löner 2018

– Var jag än går måste Eden Hazard följa med. Vi måste gå till samma klubb och vi kommer inte låta den andra gå till någon annan klubb. Vi kommer spela tillsammans nästa säsong.

Det återstår dock att se om det blir Chelsea eller Real Madrid för de båda storstjärnorna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply