Flera klubbar intresserade av stjärnan

Flera klubbar intresserade av stjärnan

Här kan Milinkovic-Savic hamna i sommar

Mittfältaren som slagit igenom i Lazio under det senaste året kan vara på väg att flytta till Real Madrid. Det här för en summa på 100 miljoner euro.

Ett namn som finns på nästan varje storklubbs intresselista är Sergej Milinkovic-Savic. Mittfältaren som till vardags spelar sin fotboll i Lazio har kopplats ihop med bland annat FC BarcelonaParis Saint-Germain och Real Madrid. Nu vill den sistnämnda klubben lägga in en högre växel för att få till en affär.

Ännu fler klubbar intresserade

SE HÄR: Prispengar British Open 2018

Milinkovic-Savic är en spelare som det pratats otroligt mycket om under den senaste tiden. Serben slog igenom i Lazio finns på önskelistan hos klubbar som FC BarcelonaReal MadridParis Saint-Germain och Manchester United och nu har den sistnämnda klubben lagt in en extra växel för att få till en värvning. Enligt brittiska TMW ska The Red Devils kommer klubben med Jose Mourinho i spetsen att göra en kraftansträngning för att hämta in den 23-årige mittfältaren under sommarens transferfönster. United gick inte riktigt som man ville den gångna säsongen och nu vill man bilda ett mittfältspar med Nemanja Matic och Sergej Milinkovic-Savic på Old Trafford inför hösten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply