Antonio Colak sägs vara överens med Arsenal

Antonio Colak sägs vara överens med Arsenal

På väg till Londonklubben

Enligt Fotbolltransfers är Arsenal överens med Hoffenheims Antonio Colak om ett kontrakt.

Arsenal slutade tvåa i Premier League den senaste säsongen. För att se till att man kommer en placering högre och vinner ligan till nästa säsong vill man ta in ett antal nyförvärv under sommarens transferfönster. Det har ryktats om att Arsenal är nära en värvning av Jamie Vardy och att Arsenal har fått tillåtelse att lägga bud på Yannick Carrasco. Nu verkar det som att en tredje offensiv spelare kan vara på väg till Londonklubben.

Enligt Fotbolltransfers är Arsenal överens med Hoffenheims anfallare Antonio Colak om det personliga kontraktet för spelaren. Dock så har inte Arsenal och Hoffenheim ännu kommit överens om en transfersumma, vilket innebär att spelaren för tillfället inte är helt klar för att flytta till Emirates Stadium i höst.

Colak var under den senaste säsongen utlånad till Kaiserslautern i den tyska andraligan. Han spelade 25 matcher för klubben och lyckades göra sju mål, vilket har gjort att större klubbar har fått upp ögonen för 22-åringen.

På samma gång som flera spelare är på väg in till Arsenal ryktas det även om att flera spelare kan lämna klubben under sommaren. Källor inom klubben har påstått att Mesut Özil kan lämna Arsenal för Manchester United, att West Ham är på jakt efter Arsenals Jack Wilshere och att Jose Fonte försöker locka Alex Oxlade-Chamberlain till Southampton. På grund av detta ser det ut att bli en sommar full av händelser i norra London.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply