Arsenal vill ha Michael Carrick

Michael Carricks framtid i Manchester United fortsatt oviss

Gunners jagar Uniteds veteran

Arsenal är intresserade av Manchester Uniteds mittfältskugge Michael Carrick, 34. Det skriver Transfermarketweb idag. Enligt sajten är Londonklubben en av fyra klubbar som är intresserade av engelsmannen. 

Michael Carrick har varit en viktig spelare på Manchester Uniteds mittfält i tio säsonger, och är en av fansens stora favoriter på grund av sin enkla och prestigelösa spelstil. Nu kan 34-åringen lämna för Premier League-rivalen Arsenal. Enligt Transfermarketweb har Arsenal trappat upp jakten på Carrick, som har ett kontrakt som går ut efter den här säsongen.

Flera klubbar intresserade

Arsenal är dock inte ensamma om att vilja sno åt sig Carricks signatur. Enligt sajten ska även Everton, West Ham och Newcastle vara intresserade av mittfältarens tjänster. Men ska vi tro hemsidan är det alltså Arsenal som just nu är först i jakten på den tidigare engelske landslagsmannen.

De United-fans som gärna behåller sin mittfältare behöver dock inte tappa hoppet än. Sajten skriver även att det inte är omöjligt att Carrick i stället förlänger sitt kontrakt med Manchester United efter den pågående säsongen.

Michael Carrick har gjort 19 Premier League-framträdanden för Manchesterklubben den här säsongen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply