Premier League-klubbar jagar Umar Sadiq

Liverpool och Tottenham vill värva Serie A-talang

Enligt Gazetta dello Sport leder Liverpool och Tottenham jakten på den eftertraktade anfallstalangen Umar Sadiq. Trots att Arsenal tidigare visat stort intresse för nigerianen som just nu är utlånad till AS Roma. 

För endast ett par dagar sedan uppgavs Arsenal ha intensifierat jakten på den nigerianska anfallstalangen Umar Sadiq, som utlånad från Spezia till Roma gjort två mål på sex matcher i klubben. Men trots intresset uppges nu i stället ligakonkurrenterna Liverpool och Tottenham vara först i jakten på 19-åringen. Arsenal ska enligt AllNigeriaSoccer.com redan ha fått ett bud på 185 miljoner kronor nobbat. Vilket gjort att PL-konkurrenterna hamnat i förarsätet.

Även Dortmund intresserade

Liverpool, Tottenham och Arsenal ska dock inte vara ensamma om att vilja knyta åt sig Sadiq. Enligt AllNigeriaSoccer.com ska även Bundesligatvåan Dortmund vara intresserade av anfallarens tjänster.

Nytt Arsenalbud?

Arsene Wenger uppges dock inte ha gett upp tanken på att värva nigerianen, enligt samma sajt ska Arsenal förbereda ett nytt bud på 19-åringen. Trots att både Liverpool och Tottenham ryktas ligga närmare en värvning av 19-åringen.

Umar Sadiq lånades inför den här säsongen ut från Spezia till Roma, som dock har en köpoption på 2,5 miljoner euro på anfallaren. Det lär alltså bli Roma storklubbarna kommer få förhandla med om de vill sno åt sig guldklimpens signatur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply