Laurent Blanc: ”Då får ni besked om Zlatans framtid”

Laurent Blanc ger snart besked om Ibras framtid i PSG

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Paris Saint-Germain är förmodligen den frågan som tränaren Laurent Blanc fått besvara flest gånger under årets säsong. Nu berättar fransmannen att de som vill ha besked inte kommer behöva vänta särskilt länge till. 

Efter att Paris Saint-Germain i veckan åkt ur Champions League är nu flera av klubbens spelares framtid osäker. Den det pratas mest om är givetvis vår svenske superstjärna Zlatan Ibrahimovic, som omgärdats av rykten det senaste halvåret. Både Zlatan och den franska storklubben har ännu varit tysta om anfallarens framtid, men enligt Laurent Blanc kommer det snart lämnas besked om 34-åringen blir kvar i Frankrike eller inte.

Zlatan Ibrahimovic är en väldigt viktig spelare. Han startade PSG-projektet. Nu tänker vi på framtiden för honom, hans kontrakt går ut. Ni får besked om hans framtid snart. För tre dagar sedan visste vi inte om vi skulle spela Champions League-semifinal eller inte. Nu vet vi att vi är utslagna så nu ska vi prata med spelarna vars kontrakt går ut, sa Laurent Blanc under en presskonferens igår.

ODDS: Vart spelar Zlatan nästa säsong?

Även Blanc kan lämna

Den förre franske förbundskaptenen är även själv medveten om att årets säsong kan bli den sista i den franska ligaettan som huvudtränare.

– Du vet alltid väldigt väl när en tränare hänger löst. Jag också. Det är samma för alla tränare. Bara segrar kan skydda oss och vi förlorade senast. Vi gick inte vidare, så är det. Du måste vara realistisk i fotbollen. Speciellt med det här jobbet, säger han.

Premier League nästa för Zlatan?

I Zlatan Ibrahimovics fall tror flera att det lutar åt en flytt till Premier League i sommar. Framför allt har klubbar som Manchester United och Chelsea kopplats ihop med svensken. Det återstår att se om så blir fallet. Men som Zlatan själv har sagt vid upprepade tillfällen: ”Stora saker kommer att ske”.

Senaste Zlatan-rykten

Här har du några av de senaste ryktena om vart Zlatan spelar nästa säsong.

Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovics villkor för Manchester United transfer

Zlatan Ibrahimovic erbjuds otrolig lön vid flytt

Zlatan kräver monsterlön för Premier League-flytt

Mino Raiola: ”Alla utom City jagar Zlatan Ibrahimovic”

Zlatan Ibrahimovic aktuell för West Ham

Zlatan Ibrahimovic flyttar till Premier League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply