bet365

Hector Bellerin har utmanat Usain Bolt på sprint

bet365

Usain Bolt mot Hector Bellerin på 40 meter kan hända snart

Hector Bellerin utmanade tidigare Usain Bolt på en sprinttävling. Han fick svaret att Bolt förberedde sig för OS i Rio och att han skulle återkomma senare, men Bellerin har inte fått något svar ännu.

En av världens absolut snabbaste fotbollsspelare är Hector Bellerin. Arsenals högerback har gått från en juniorspelare till en av världens mest spännande högerbackar på bara något år. Det som står ut med Bellerin allra mest är hans explosiva snabbhet. Han slog faktiskt Theo Walcotts sprintrekord på 40 meter i Arsenal och det är en tydlig indikation på hur snabb spanjoren egentligen är.

Tidigare i våras efter rekordet så var Bellerin rätt nöjd med sin bedrift. Han var till och med så pass kaxig att han utmanade självaste Usain Bolt på en sprinttävling. Då var svaret att han förberedde sig för OS i Rio. Bellerin har nu uttalat sig igen och han säger att han väntar på ett nytt svar från Bolt.

Jagas i hela världen

Bellerin tror att han kan slå Bolt på 40 meter, distansen han har rekord i Arsenal. Bolt hade troligtvis slagit Bellerin på 100 meter eftersom han själv har världsrekordet på 9.58. På 40 meter hade det nog varit betydligt jämnare för Bellerins acceleration är ruskig.
– Jag har väntat på att telefonen ska ringa från Jamaica, säger Arsenal-spelaren, säger Bellerin med glimten i ögat till AS.

21-åringen är en väldigt eftertraktad man. Klubbar som Barcelona, Manchester City och Chelsea sägs alla vilja köpa honom trots att han förlängde med Arsenal tidigare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply