Arsenal redo att lägga bud på Real Madrids Isco

Londonklubben intresserade av spanjoren

Arsenal med Arsené Wenger i spetsen har fått ett godkännande att gå in med ett bud på Real Madrids playmaker Isco efter att fått veta att de är redo att sälja spelaren.

Arsené Wenger och Arsenal sägs vara redo att lägga ett bud på Real Madrids Isco, enligt den franska sidan BuzzSport. Gunners ska ha varit intresserade länge och har redan varit kopplade till spanjoren flera gånger tidigare men har hållit extra noga koll på 23 åringen den senaste tiden med tanke på hans nuvarande situation i Real Madrid. Isco ska inte vara nöjd med den lilla speltid han har fått under Rafael Benitez och detta höjer bara trovärdigheten i ryktena om att han skall lämna Bernabeu för att söka sig en klubb där han kan få reguljär speltid.

Efter att Arsenal förlorat en av sina nyckelspelare i Santi Cazorla i och med spelarens långtidsskada vilket gör att han kommer missa en betydande del av säsongen, skulle Iscos signatur kunna komma att betyda en hel del för Gunners titelkampanjer i både Premier League och Champions League. Real Madrid å sin sida har inte presterat upp till sin fulla kapacitet den här säsongen och kommer troligtvis kolla efter sätt att bygga om sitt lag efter det nya året och öppnar sig därför nu för att låta Isco gå vidare. Rapporter säger att Real letar efter en prissumma i klass med 36 miljoner pund för att kunna investera i en ombyggnad av truppen, dock skall prissumman för den 23 årige mittfältaren ligga på runt 29 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply