Joe Hart: ”Vi kan vinna Champions League”

Joe Hart: "Vi kan vinna Champions League"

Manchester Citys målvakt tror att laget kan vinna turneringen

Joe Hart anser att Manchester City har vad som krävs för att vinna Champions League, uppger Sky Sports.

Under många år har Manchester City satsat på att vinna Champions League. Trots det högt uppsatta målet har klubben inte kommit längre än till åttondelsfinal. Nu när laget beger sig in i slutspelet i årets turnering, för att möta Dynamo Kiev på onsdag, anser lagets målvakt Joe Hart att man har vad som krävs för att vinna hela turneringen.

– Vi måste tro på att vi kan vinna turneringen. Om vi inte tror på det kan vi lika gärna strunta i att spela på onsdag, säger Hart enligt Sky Sports.

– Vi måste tro på att vi har det som krävs. Det handlar om att vara i toppform i de här matcherna och befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Den här turneringen innehåller de bästa av de bästa. Om du inte är bäst vinner du inte, så enkelt är det.

Hart talar även om sin beundran för Champions League.

– Det är en fantastisk turnering. Vi har verkligen sett fram emot detta. Just nu är det fantastiskt att spela i Manchester City, säger Hart enligt Sky Sports.

På onsdag får vi se de första tecknen om Manchester City har vad som krävs för att vinna Champions League. Klockan 20.45 möter man Dynamo Kiev på bortaplan i åttondelsfinal nummer ett mellan lagen. Returmötet i England spelas den 15e mars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply