bet365

Tottenham jagar Gent-anfallaren

Tottenham jagar Gent-anfallaren

Vill värva Laurent Depoitre

Tottenham vill värva Gents anfallare Laurent Depoitre, uppger Daily Mirror.

Tottenham har imponerat i Premier League den här säsongen och ligger för närvarande tvåa i tabellen. Mycket talar för att man minst når en plats i nästa säsongs Champions League. På grund av detta vill man förstärka den nuvarande truppen för att vara redo för alla de utmaningar och matcher som man kommer att ställas inför nästa säsong. I november uppgavs det att Tottenham scoutar Gents Laurent Depoitre, nu har nya rykten kommit fram där båda dessa parter är inblandade.

Enligt Daily Mirror leder Tottenham nu jakten på Depoitre. Klubben vill värva Gents 27-åring, samtidigt som det sägs att den belgiska klubben är villiga att släppa anfallaren då han tidigare har tackat nej till ett nytt kontraktsförslag för att stanna i klubben. Spelaren har 16 månader kvar på sitt kontrakt och det ryktas om att han är benägen om att lämna klubben i sommar.

Depoitre har blivit ett hett namn bland flera Premier League-klubbar den här säsongen, efter hans insatser i bland annat Champions League. Anfallaren har gjort total 13 mål den här säsongen och värderas för tillfället till 12 miljoner pund. En prissumma som Tottenham sägs vara villiga att möta.

Ligatvåan i Premier League är inte ensam i sitt intresse av DepoitreLeicesterWest Ham, Crystal Palace, EvertonWest Bromwich och Southampton är också intresserade. Alla sju klubbar ryktas ha varit och scoutat spelaren under förra veckan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply