QPR intresserade av West Ham-talangen

Harry Redknapps QPR har inlett säsongen riktigt knackigt och man har bara lyckats vinna 5 av 17 matcher, på andra sidan London är det däremot lite muntrare miner. West Ham placerar sig nämligen på en överraskande fjärdeplats i Premier League, bara 8 poäng bakom ledande Chelsea.

Och enligt Daily Express vill det förstnämnda laget värva från just West Ham. Harry Redknapp säger nämligen att han kan tänka sig att investera i West Hams talang Ravel Morrison, som dock har skapat mest rubriker för sina strapatser utanför planen på sistone. 

”Jag gillar honom. Jag gillade honom som ett barn, men han har haft stora problem. Han måste verkligen ta sitt ansvar och reda ut saker och ting för sig själv.”

”Han måste se över sig själv, men jag är öppen för att ge sådana personer chansen. Jag har gjort det genom åren och kanske gör jag det igen. Jag hittade aldrig någonting konstigt med honom. Men kommer han bli en av dem som slösar bort sin karriär om han inte slutar upp med det han gör utanför planen så snabbt som möjligt?”

”Jag tror inte det skulle vara en så stor chansning som folk kanske tror, han är en bra spelare och har en fantastisk talang inom sig, han liksom glider runt på planen.”

Under den förra säsongen var Ravel Morrison på lån i just Queens Park Rangers.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply