bet365

Pillade Cavani där bak – klubben vill nu sälja Jara

Gonzalo Jara reas ut av Mainz efter incidenten med Edinson Cavani

När Chile mötte Uruguay i kvartsfinalen i Copa America stod Gonzalo Jara för turneringens största mystiska aktion och det straffar hans klubb Mainz honom med en övergångslistning.

Ja vad hände egentligen när klockan stod på 63 spelade minuter och Gonzalo Jara stod och höll på med Edinson Cavani? Efter lite ordväxling letade sig Jaras högerhand ned mot Cavanis rumpa och därefter (som visas på bilden ovan) utförde Jara en barnförbjuden aktion mot Cavanis bakdel. I situationen visades dock Cavani ut efter sitt andra gula kort då Jara slängde sig, en solklar filmning visade det sig i efterhand.

Det är fler än Cavani och uruguyaner som är förbannade över situationen. Jaras klubblag, Mainz, meddelar att man är ytterst besvikna över chilenarens agerande och att man kommer sälja honom så fort som möjligt.

”Vi tolererar inte sånt här”

– Han är väl medveten om att han kommer få lämna klubben om det kommer anbud. Vi tolererar inte sånt här, värre än pillandet är det som händer efteråt och det gör att jag blir förbannad. Jag hatar de som filmar mer än något annat, säger Mainz sportchef Christian Heidel till tidningen Bild Zeitung.

Gonzalo Jara har tidigare spelat fyra säsonger i West Bromwich, en säsong i anrika Nottingham Forest och har utöver det 78 landskamper för Chile på sitt konto. Kanske får vår svensk Miiko Albornoz chansen att starta i semifinalen om Chile väljer att stänga av/bänka Jara efter incidenten.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply