Manchester United värvar Charlie Taylor i januari

Manchester United kan vara på väg att värva Charlie Taylor från Leeds i januari efter att Luke Shaw åkt på en riktigt otäck skada. Enligt engelsk media kommer man att lägga ett bud så fort fönstret öppnar.

Under tisdagskvällen åkte Luke Shaw på en riktig tung skada, då han bröt benet under matchen mellan Manchester United och PSV. Han kommer att missa upp till 10 månader, och därmed får United troligtvis klara sig utan vänsterbacken under resten av säsongen. Det innebär att Louis van Gaal inte har så många spelare att tillgå på positionen.

Lösningen kan finnas i Championship

I januari kan man fylla på med en backup-spelare på positionen som kan spela under Shaws frånvaro. Då ska en spelare i Championship-laget Leeds United vara högintressant för United. Det är nämligen deras vänsterback Charlie Taylor som ska vara av intresse för storlaget. 21-åringen har slagit sig in i lagets startelva denna säsong och har stått för flera imponerande insatser, och i januari kan han få en riktig drömflytt förverkligad.

Enligt Daily Star kommer Manchester United att lägga ett bud på spelaren så fort transferfönstret öppnar igen i januari, även om man egentligen ville värva honom först nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply