Fem saker vi lärde oss: PSG – MFF

Fem saker vi lärde oss: PSG - MFF

Paris Saint-Germain vs Malmö FF – 5 saker vi lärde oss av matchen

Under tisdagskvällen gick Malmö FF in i Champions League för andra året i rad, och denna gång mötte man PSG i premiäromgången. Här har vi fem saker som vi lärt oss efter svenskarnas förlust mot fransmännen.

Malmö FF spelar återigen Champions League efter nya bragdinsatser i kvalet, och i den första matchen var det en tuff bortamatch mot Paris Saint-Germain som stod på menyn. Zlatan Ibrahimovic mötte sin moderklubb, och han spelade fram till Edinson Cavanis 2-0-mål som skulle bli matchens sista. Det var en tung men förväntad förlust för Malmö, och här har vi fem saker som lärde oss efter svenskarnas tuffa kamp i Frankrike. Här du se hur Malmö FF ligger till i UEFA Champions League rankning.

1. Markus Rosenberg är en spelare som sätter avtryck

MalmöFFs Markus Rosenberg under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmš FF och AIK den 9 april 2015 i Malmö

Markus Rosenberg ger sig aldrig, och han sätter sitt avtryck på matchen oavsett motstånd. Han har varit en otroligt viktig spelare för Malmö FF sedan sin återkomst till klubben, och det var han som främst utmanade det välorganiserade PSG-försvaret. David Luiz hyllade den svenske anfallarens insats efter matchen. Även om skärpan inte riktigt var där för Rosenberg var det trots allt hans om syntes bland MFF:s i övrigt ganska bleka anfallsspel.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply