Biljetter till Leicesters sista match 170 000 kronor

bet365
Biljetter till Leicesters sista match 170 000 kronor

Sålde slut på 90 minuter

Biljetter till vad som kan komma att bli Leicester Citys titelfirande i deras sista hemmamatch för säsongen säljs för så mycket som 15 000 pund, eller cirka 170 000 kronor, i par på en återförsäljningshemsida.

Leicester City leder Premier League med 7 poäng och fem omgångar kvar att spela och spänningen bara stiger i England. Det är många som vill vara med och kunna fira en eventuell titel och om allting går Leicesters väg så kan de komma att få fira sin Premier League-titel i säsongens sista hemmamatch mot Everton den 7 maj. Biljetterna till matchen, cirka 32 000, sålde slut på 90 minuter under måndagen och biljetter dök snart därefter upp på andrahandsmarknaden skriver The Mirror. Individuella biljetter gick för mer än 3 000 pund direkt efter att de normala biljetterna hade sålt ut, och biljetter i par sägs gå för mer än fem gånger så mycket på vissa hemsidor. Då hamnar vi på en summa av ungefär 15 000 pund eller 170 000 svenska kronor.

I helgen så slog Claudio Ranieris lag Sunderland med 2-0 och ligger fortfarande 7 poäng före tvåan Tottenham i toppen och The Foxes behöver bara 3 vinster från sina sista 5 matcher för att garantera en excellent titeltriumf. De kommer att möta West Ham, Swansea och Manchester United innan de tar sig an Everton i säsongens sista hemmamatch och deras sista match för säsongen blir borta mot nuvarande mästarna Chelsea.

En representant för klubben har gått ut och sagt att de kommer att agera mot folk som försöker återsälja biljetter till ett högre pris och har uppmanat supportrar att rapportera alla sådana försök till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply