bet365

Uppgifter: Eden Hazard klar för Real Madrid

bet365
Uppgifter: Eden Hazard klar för Real Madrid

Enligt uppgifter från Spanien skall dealen vara klar

Chelseas Eden Hazard uppges vara klar för Real Madrid efter flera veckors häftiga ryktesstormar vilket kommer leda till att nyckelspelare i Madridtruppen kan komma att lämna klubben till sommaren.

Real Madrid skall enligt rapporter från Spanien ha värvat Chelseas mittfältare Eden Hazard, uppger den spanska hemsidan OkDiario via Daily Star. Den belgiske playmakern kommer att gå till Real Madrid för en summa av 32 miljoner pund. Real Madrids tränare Zinedine Zidane sägs ha ”uppfyllt sin dröm” genom värvningen av Hazard. Det sägs även att 25åringen har kommit överrens med klubben om sina personliga villkor i dealen.  Journalisten Eduardo Inda har blivit citerad: ”Eden Hazard är klar. Summan har blivit accepterad av spelaren och av Chelsea”. Vidare sägs det att ankomsten av Hazard till Bernabeu kommer att leda till att andra nyckelspelare i klubben kommer att behöva lämna till sommaren. Det rapporteras att både James Rodriguez och Isco kan komma att gå till Premier League och kommer definitivt lämna klubben.

Eden Hazard började sin seniorkarriär i franska Lille där han spelade mellan 2007 och 2012, där han vann franska cupen och Ligue 1, innan han värvades till Chelsea i juni 2012. Med Chelsea har Hazard vunnit Europa League, Premier League och den engelska ligacupen. Hazard har även spelat sig upp genom Belgiens U-lag innan han i november 2008 fick sin debut för det belgiska seniorlandslaget som 17åring. Han var även en del av det belgiska lag som nådde kvartsfinalen i VM 2014 i Brasilien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply