Eliaquim Mangala kan flytta till Inter i sommar

Eliaquim Mangala kan flytta till Inter i sommar

Mangala kan flytta till Serie A

Enligt italiensk press ska försvararen inte finnas med i Pep Guardiolas planer. Nu sägs Inter vara intresserade av en värvning innan transferfönstret stänger.

Eliaquim Mangala ser inte ut att fortsätta spela sin fotboll i Premier League den kommande säsongen. Fransmannen som var på lån i Valencia den gångna säsongen finns inte med i Pep Guardiolas planer och nu tyder det mesta på att han kommer lämna för annat håll i sommar. Manchester Citys klubbledning sägs leta efter en klubb som ska vara intresserad av försvararen och enligt TMW ska Inter vilja köpa 26-åringen.

Mangala sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 och en årslön på 3.75 miljoner euro, en summa som Inter sägs vara villiga att betala.

Tidigare i sommar har Inter bland annat värvat in Borja Valero från Fiorentina.

Eliaquim Mangala kan flytta till Inter i sommar

Arturo Vidal på Inters radar

Arturo Vidal har hunnit bli 30 år gammal men han spelar som om han vore 18. Han ligger inne med en fantastisk arbetskapacitet och en beslutsamhet kombinerat med en vinnarskalle som gör honom till en av Bayern Münchens nyckelspelare. Nu har han varit i klubben i två år men han kan vara på väg att lockas bort.

Tidigare har chilenaren spelare i både Bayer Leverkusen och i Juventus i fyra år var innan han lämnade för Bayern 2015. Det kan dock bli så att perioden i Bayern blott blir två år gammal då en hårdsatsande klubb vill ha Vidal till sitt mittfält.

Eliaquim Mangala kan flytta till Inter i sommar

Info: tv tider McGregor Mayweather & McGregor Mayweather tv kanal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply