Uppgifter: Luciano Vietto lämnar Atlético Madrid för Sampdoria

Uppgifter- Luciano Vietto lämnar Atlético Madrid för Sampdoria

Sampdoria detaljer från värvning av Luciano Vietto

Enligt flera spanska och italienska medier kommer anfallaren lämna den spanska huvudstadsklubben inom kort. Sampdoria ska vara destinationen och det hela ska handla om en permanent övergång.

Atlético Madrid har för närvarande ett registreringsförbud som innebär att man inte kan skriva in nya spelare i truppen. Den spanska huvudstadsklubben kommer inte kunna använda sig av sina nya spelare förrän efter årsskiftet men trots det fortsätter man sälja flertalet spelare. Tidigare står det klart att Rafael Santos Borré och Matías Kranevitter lämnar Atlético för spel i River Plate respektive Zenit Sankt Petersburg och nu är nästa spelare på väg att lämna. Enligt flera spanska och italienska medier, bland annat tidningen Diario La Grada, ska Luciano Vietto endast vara detaljer från att lämna för spel i Sampdoria. Argentinaren ska redan vara överens med Serie A-klubben om ett kontrakt och nu återstår det bara att Sampdoria och Atlético Madrid gör klart om en övergångssumma. Enligt tidningen ska Sampdorias bud ligga på 14-16 miljoner euro.

Uppgifter- Luciano Vietto lämnar Atlético Madrid för Sampdoria

Även AS Monaco intresserade

Det var dock inte bara Sampdoria som var intresserade av att värva anfallaren. Viettos tidigare klubb Villarreal ska nämligen ha visat intresse av att värva tillbaka spelaren, något som nu inte ser ut att bli av efter att man riktat blickarna mot andra spelare. Även AS Monaco ska ha haft Vietto i åtanke som ersättare då man ser ut att välja Kylian Mbappé samtidigt som Valencia även nämnts vid ett par tillfällen.

Uppgifter- Luciano Vietto lämnar Atlético Madrid för Sampdoria

Info: McGregor Mayweather tv kanal & tv tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply