Efter frostiga relationen – Berahino kan förlänga med West Brom

Berahino kan trots allt stanna i West Bromwich

West Bromwich Saido Berahino kan trots allt stanna i klubben, om än för stunden. Det ryktas nämligen att klubben har erbjudit honom ett nytt kontrakt och även om det är osäkert om han överhuvudtaget vill förlänga finns chansen där.

Saido Berahinos vara eller icke vara i West Bromwich var klubbens stora frågetecken under sommarens transferfönster. Spelaren hade gjort det tydligt att han ville lämna för Tottenham, men WBA godtog inte den summa Spurs var villiga att betala för spelaren. Efter att övergången sprack uttryckte Berahino sitt missnöje på Twitter och relationen med klubbens ledning är rejält laddad, något som klubben nu hoppas försöka reparera.

Nytt kontrakt

Därför har Sunday People gått ut med att klubben är villiga att erbjuda anfallaren ett nytt kontrakt. Men vad är det som gör att man tror att spelaren kommer att skriva på det nya kontraket? Jo, man ska nämligen skriva in en friköpsklausul som ska ligga på £25m, och på så sätt locka spelaren att iallafall ge klubben en ny chans. Det blir spännande att följa utvecklingen i det här fallet och frågan är hur klubben och Pulis matchar spelaren i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365