Benzema berättar om sommarens transferfönster

bet365

Benzema lycklig i Real Madrid

Säger till franska Telefoot att det aldrig fanns något erbjudande från Arsenal att ta ställning till under sommarens transferfönster och att han är nöjd med att spela i Real Madrid.

Under helgens landslagsuppehåll åkte Karim Benzema hem till Frankrike för att spela två vänskapsmatcher. För ett par dagar sen slog man Cristiano RonaldoPortugal och på måndagskvällen möter man SerbienReal Madrid-spelaren fick under söndagskvällen chansen att kommentera sin situation i La Liga-klubben och anfallaren berättade att han är väldigt nöjd med att stanna i Real Madrid.

–Det var aldrig något under transferfönstret. Jag är lycklig i min nuvarande klubb, som är den bästa i världen. Jag kommer fortsätta att jobba hårt för att vara lycklig där jag är, säger Benzema som även fick försvara sig mot kritiken han fick efter matchen mot Portugal.

– Jag har inte spelat fotboll på fyra månader, det har bara blivit lite grann med Real Madrid och jag jobbar hårt för att sakta men säkert komma tillbaka till min högsta nivå.

27-åringen har inte gjort mål i det franska landslaget sen oktober 2014 och förbundskaptenen Didier Deschamps försvarade spelaren under landslagssamlingen.

– Man förväntar sig mycket av Karim. Inför matchen mot Portugal var han inte i bra form. Han hade varit skadad under en månad och hade bara spelat 50 minuter med Real Madrid, vi är inte oroliga över honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply