bet365

Eden Hazard bekräftar: vill stanna i Chelsea

Zlatan Ibrahimovic​ lär sig fakta, om sig själv! Se mer: http://www.sillyseason.se PSG - Paris Saint-Germain​ Ligue 1​ #PSG #Zlatan

Eden Hazard nobbar Real Madrid

Belgaren säger till Chelsea TV att han inte har några som helst tankar på att lämna den engelska huvudstadsklubben som han kom till 2012 från Lille.

Tidigare har det pratats om att Eden Hazard vill till Real Madrid och att Antoine Griezmann ska ersätta belgaren som har en prislapp på närmare 80 miljoner pund. Nu ser det dock ut som att spelaren inte kommer röra sig mot sydligare breddgrader i sommar. I en intervju med Chelsea TV säger 25-åringen att han vill fortsätta i Premier League och vinna titlar med Chelsea trots att laget gjort en usel säsong.

– Min framtid kommer alltid se likadan ut, jag vill vinna titlar under de kommande två eller tre åren. Vi har bra spelare i laget och jag tror att vi kan vinna titlar. Jag är fortfarande väldigt lycklig i Chelsea, även om om jag spelar dåligt är jag glad. Jag vet att det handlar om fotboll men jag försöker att lé så mycket jag kan för att må bra, säger spelaren som denna säsong endast mäktat med att näta vid fem tillfällen.

Kritiserad av Roy Keane

Denna säsong har inte varit något vidare för Eden Hazard och en av de som öppet kritiserat spelaren är Manchester United-legendaren Roy Keane.

– Om jag var hans lagkamrat skulle jag sparka till honom på träningarna. Några av de äldre spelarna måste ta hand om honom. Han är en talangfull spelare, men han har en attityd som om han vore en bortskämd unge, säger Keane enligt Daily Mail.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365