Officiellt: Malmö FF skriver A-lagskontrakt med Mattias Svanberg

Officiellt: Malmö FF skriver A-lagskontrakt med Mattias Svanberg

Mattias Svanberg skriver kontrakt med Malmö FF

Malmö FF bekräftar på fredagseftermiddagen att man är överens med Mattias Svanberg om ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra åren.

Den 17-årige mittfältaren Mattias Svanberg är en av Malmö FFs största talanger och har en väldigt lovande framtid. Han kom till MFF sommaren 2015 från LB07 och har imponerat på tränarna i den himmelsblåa klubben. Nu skriver Mattias Svanberg på ett kontrakt med MFF som sträcker sig till och med säsongen 2019.

– Han har tagit väldigt stora steg under hösten och gjorde ett fint träningsläger med bra insatser mot bra motstånd. Det är en seriös och målmedveten spelare som tränar hårt och vill bli bättre varje dag, säger Daniel Andersson.

Mattias Svanberg säger till klubbens officiella hemsida att han är glad över att ha satt sin signatur på A-kontraktet med Malmö FF.

– Jag har gjort framsteg och känner att jag har potential att vara en A-lagsspelare. Det har varit en målsättning sedan jag fick lärlingskontraktet. Nästa mål är allsvensk debut. Min motivation är att alltid bli bättre, säger Mattias Svanberg.

 

Läs mer om svensk fotboll på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply