Djurgården jagar svenskt Benfica-proffs

För ett år sedan lämnade Västerås-talangen Viktor Lindelöf Nilsson något sensationellt för spel med portugisiska Benfica. Högerytterbacken spelar där i Benfica B, som befinner sig i den portugisiska andradivisionen. Men enligt Fotbolldirekts uppgifter följer Djurgården den 18-årige U18-landslagsspelaren.

”Har är nu ordinarie och har spelat flera matcher i rad. Han får bra betyg i lokaltidningar i Lissabon och visar verkligen att han lär sig men samtidigt så kan vi inte förneka att allsvenskan kan bli aktuellt för honom,” avslöjar spelarens agent Per Jonsson för FotbollDirekt, där han även bekräftar att det finns intresse från Allsvenskan för spelaren. 

”Det stämmer och det här är en spelare som numera definitivt håller allsvensk klass.”

Agenten Per Jonsson vägrar dock att kommentera vilka klubbar det handlar om, som har visat intresse för den lovande svensken. 

”Det finns flera allsvenska klubbar som följer Viktor men några enskilda klubbar tänker jag inte prata om men det är klart att han följs av flera klubbar här hemma.”

”Nu spelar han ju varje vecka och han gör det i deras andraliga som måste vara lika bra som allsvenskan, minst. Men vi får se var det tar vägen. Vi kommer att fundera över de alternativ som finns. Men visst kan allsvenskan bli aktuellt,” avslutar han för Fotbolldirekt.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply