Officiellt: Häcken värvar ”ny Majeed”

Sedan tidigare har Häcken värvat in Moestafa El Kabir till den kommande säsongen. Nu bekräftar klubben att man har gjort klart med två anfallare till, som båda kommer från samma fotbollsakademi(Right to dream) som succéanfallaren Waris Majeed.

Efter en mycket framgångsrik tid i Häcken såldes Majeed i höstas till Spartak Moskva, och nu hoppas klubben att man har hittat en ”ny Waris Majeed”. Och det är främst 20-årige Abdel Bouraima som påminner om Majeeds spelstil, anser sportchefen.

”En riktig speedkula som är tänkt att backa upp de forwards vi har”, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till GP om anfallaren vars kontrakt sträcker sig fram till mitten av juli med option på förlängning.

Den andra spelaren som värvats är 19-årige Drissa Diarrassouba från Elfenbenskusten, som dock väntar på sitt visum innan han kan debutera. Enligt sportchefen kan det dröja till den Allsvenska premiären innan han blir spelklar. Han kan dock delta i vanliga träningsmatcher, där bland annat Qviding väntar för klubben imorgon.






You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply