Delph sänkte Villa med självmål

Aston Villa kämpar för att undvika nedflyttning i Premier League och behöver i dagsläget alla poäng de kan få för att hålla sig kvar. Pressen har säkerligen satt sin prägel på laget som började starkt i lördagens hemmamatch mot Fulham.

Benteke och N´Zogbia var två av flera spelare som imponerade i den första halvleken, men skulle inte komma till sin rätta förrän i den andra. I den 55:e minuten fick till sist Charles N´Zogbia utdelning för sin fina prestation i offensiven då han kunde placera in 1-0 för Aston Villa.

N´Zogbias ledningsmål höll sig dock inte speciellt länge, då lagkamraten Fabian Delph elva minuter senare knoppade in bollen i eget mål på hörna. Villa lyckades inte hämta sig från Delphs självmål och fick drämed med sig en poäng i kampen kring strecket. Matchen slutade 1-1.