De Vrij allt närmre flytt till Inter

Inter närmar sig värvning av De Vrij

Milano-klubben som under en längre tid varit på jakt efter Stefan De Vrij ser tillslut ut att vara överens med spelaren om en flytt. Detta efter att Lazios sportchef Igli Tare uttalat sig.

Stefan De Vrij är ett namn som jagats av flera storklubbar i Europa. Holländaren har vunnits på önskelistan hos bland annat Arsenal, Liverpool och Atlético Madrid under det senaste halvåret. Nu ser det dock ut att bli en flytt men det är inte någon av de ovanstående klubbarna som lyckats få till en affär. Enligt italiensk press ska nämligen Inter vara överens med Lazio om ett köp av försvararen som ser ut att flytta från Rom till Milano under sommarens transferfönster.

De Vrij allt närmre flytt till Inter

Lazios sportchef Igli Tare gick även ut under måndagen och berättade att kontraktsförhandlingarna med spelaren är frysta.

– Vi har tagit tillbaka förslaget om att förlänga kontraktet med spelaren. Vi kommer förklara varför vid ett senare tillfälle. Efter flera månader av konversationer har vi tillslut tagit beslutet att inte fortsätta, vi har nått en gräns, säger Tare och fortsätter:

– Han har varit en väldigt professionell spelare som gett oss mycket men Lazio har även gett honom mycket. Vi tackar honom för allt han gjort men efter säsongens slut kommer vi gå skilda vägar. Det är inte läge att prata om varför men vi var tvungna att lämna ett svar och det har vi gjort nu.

SE ÄVEN: Atlético Madrid jagar Lazios Luis Alberto

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply