Mourinho drömmer om värvning av Toni Kroos

Mourinho drömmer om värvning av Toni Kroos

Toni Kroos – Mourinhos drömvärvning?

Tysken som kom till Real Madrid sommaren 2014 har växt ut till en av lagets viktigaste spelare. Nu vill Jose Mourinho försöka värva mittfältaren till Manchester United.

Toni Kroos är tillsammans med Casemiro två av Real Madrids absolut viktigaste spelare. De båda mittfältarna styr spelet från sin position och tillsammans har man varit med och tagit flertalet titlar med Real Madrid under de senaste åren. Kroos är en av de viktigaste spelarna i både Real Madrid och i det tyska landslaget och nu vill Manchester United försöka knyta till sig 28-åringen.

Det är den engelska tidningen The Independent som kommer med uppgifter om att Mourinho har ett stort intresse av att värva Kroos från sin före detta klubb. Detta samtidigt som ChelseaManchester City och Juventus även ska vara väldigt intresserade av en affär.

Mourinho drömmer om värvning av Toni Kroos

Det är oklart hur mycket The Red Devils skulle komma att betala för att köpa loss Kroos. Real Madrid ska nämligen inte vara speciellt villiga att sälja spelaren samtidigt som Kroos har en utköpsklausul på 500 miljoner euro. Det pratas dock om drygt 80 miljoner euro för att köpa loss den före detta Bayern München-spelaren. Kontraktet med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2022.

Kroos har för närvarande en lön på drygt 11,8 miljoner euro per säsong.

Mittfältaren förväntas vara en del av Tysklands VM-trupp i sommarens Fotbolls-VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply