Chicharito skickade Liverpool ur cupen

Till en början var det inget snack om vilket lag som höll i taktpinnen och gästerna från Anfield kunde på egen hand styra och ställa som man ville. Men man saknade skärpa i avsluten och mot en disciplinerat United-försvar kommer man inte långt med det. Men det låg i luften, trodde man.

Den andra halvleken blev något av en vändpunkt för hemmalaget. Redan efter mindre än en minut var den kvicke Javier ”Chicharito” Hernandez där för sitt Manchester United, och på en hörna, petade in 1-0.

Trots en handfull tappra försök från Liverpool, i jakt på en kvittering, så kom man aldrig riktigt hela vägen. Suarez stenhårda frispark i ribban, i mitten av den andra halvleken, var det närmsta man kom och får därför se sig utslagna ur engelska Capital One Cup.