Chelsea vill värva Aubameyang

Enligt Daily Mirror har Chelsea fått tillåtelse att köpa Pierre-Emerick Aubameyang och frågan är om han redan säljs till vintern. Han har tidigare kopplats ihop med olika  kinesiska klubbar och även Milan. 

Aubameyang och hans Dortmund har inte fått den starten på säsongen som man hade velat. Klubben har redan åkt ur Champions League och man får istället rikta in sig att ta tredje platsen i gruppen för att nå Europa League slutspelet. Det har ryktas mycket om att Antonio Conte inte är nöjd med Michy Batshuayi och därför vill man få in ytterligare en målskytt som liknar Alvaro Morata till klubben. Aubameyangs kontrakt med Dortmund går ut juni 2020 och han har varit i klubben sedan 2013 då han kom från Saint-Etienne. Hittills under säsongen har han gjort 11 mål och 3 assist på totalt 12 matcher i Bundesliga vilket är imponerade siffror från anfallaren.

Chelsea vill värva Aubameyang

Om Aubameyang lämnar klubben skulle det kunna vara en möjlighet för Alexander Isak att ta plats i laget vilket hade vart roligt för oss svenskar. Spekulationerna kommer att fortsätta och man får helt enkelt se vart sagan landar någonstans kanske är Stamford Bridge hans hemmaarena nästa år.

SE ÄVEN: Dortmund löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply