Torres: ”Gerrard fick mig att lämna Liverpool”

Torres: "Gerrard fick mig att lämna Liverpool"

Fernando Torres talar ut om flytten från Liverpool till Chelsea

Många höjde på ögonbrynen när Fernando Torres lämnade Liverpool för rivalen Chelsea i Januari 2011. Nu säger Torres att ingen mindre än Steven Gerrards råd fick honom att byta klubb. 

När Fernando Torres i Januari 2011, lämnade Liverpool för att skriva på för rivalen Chelsea var det många som blev förvånade över flytten. Torres, som spenderade tre och en halv säsong i Liverpool fick efter flytten många Liverpool-supportrar emot sig, trots hans imponerande målfacit på 81 mål för klubben.

Torres- Gerrard fick mig att lämna Liverpool

Nu säger Torres, som är tillbaka i Atlético Madrid, klubben han lämnade för just Liverpool, att det var ingen mindre än Liverpools lagkapten Steven Gerrard som fick honom att lämna klubben när Chelsea visade sitt intresse.

– Vi pratade mycket med varandra, till och med när det var klart att jag skulle lämna. Han sa att jag skulle tänka på mig själv och  göra vad som var bäst för mig, säger Torres enligt Liverpool Echo, som hänvisar till spanska AS.

Han citerar Gerrard: ”Du ser hur spelare lämnar och det är dags för dig, du har inget mer här att bevisa”.

Torres- Gerrard fick mig att lämna Liverpool

”Kommer aldrig få en bättre lagkamrat”

Torres berättar att Gerrard ändrade hans sätt att se på saker och att han visade honom att han kunde komma högre, mycket högre än Torres själv kunnat drömma om.

– Jag kommer aldrig få en bättre lagkamrat än honom, det är jag säker på, fortsätter Torres i intervjun.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply