Chelsea rivstartade säsongen

Det var på ett kokande Stamford Bridge som Chelsea tog säsongens första seger i säsongens första match. Efter en väldigt bra genomförd första halvlek spelade man sedan av andra utan några större bekymmer.

Matchen började i ett högt tempo. Chelsea satte tonen direkt och efter bara 13 minuter kom 1-0. Eden Hazard hittade in till De Bruyne som i sin tur serverade en magnifik passning till Oscar som satte tån till bollen och förbi McGregor i Hull-målet. Dessförinnan hade Lampard hunnit med att missa en straff precis i början av matchen.

Frank Lampard skulle dock få sin revansch. Efter att domare Jonathan Moss dömt frispark till Chelsea en bra bit utanför straffområdet steg Lampard fram och dundrade in bollen bakom McGregor.

Chelsea hade även bud på 3-0 precis innan halvtid när Hull-keepern räddade bollen på mållinjen. Med hjälp av den nya funktionen Hawk-eye kunde man också med egna ögon se att bollen aldrig var förbi mållinjen.

Andra halvlek var betydligt mycket sömnigare än den första. Få målchanser skapades mellan lagen och Chelsea kontrollerade tillställningen. Matchen slutade 2-0 och José Mourinho fick en bra start på säsongen.

Härnäst har Chelsea en tuff bortamatch mot de regerande mästarna Manchester United. För Hulls del blir Norwich nästa hinder på KC Stadium.