Chelsea kan göra sig av med Sarri under landslagsuppehållet

Chelsea kan göra sig av med Sarri under landslagsuppehållet

Sarri lämnar Chelsea under uppehållet?

Efter en intressant upptakt av säsongen med fint spel och bra resultat så har nu den italienska tränaren alltmer börjat ifrågasättas.

I helgens match borta mot Everton hade laget möjligheten att gå om Manchester United och komma närmare en Topp-4 placering. Nederlaget med 2-0 över kan vara droppen för Londonklubben.

Det har tidigare skrivits om den dåliga relationen mellan tränaren och Roman Abramovich. Vad historien visar har den ryske ägaren inga problem med att göra sig av med tränare. På sociala medier kan man även läsa Chelsea-supportrar som önskar att tränaren har gjort sin sista match för dom blåa.

Vem skulle Chelsea kunna ersätta Sarri med?

Med tanke på den stundande transferbanen över två fönster kan det bli svårt att attrahera tunga tränarnamn. José Mourinho är sen tidigare utan jobb men han har bränt sina broar där med alla utlåtanden från sin tid i Manchester United. En annan arbetslös tränare med erfarenhet från toppfotbollen är Laurent Blanc.

Det känns som att Chelsea just nu behöver någon som känner till klubben och då dyker det fram två intressanta. Gianfranco Zola, assisterande tränare till Sarri, som även har spelat i laget mellan 1996–2003. Steve Holland, assisterande tränare i Englands herrlandslag, har tränat Chelsea förut 2015 (caretaker).

Räkna med att detta inte är det sista ni hör gällande denna Sarri cirkus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply