Arsenal fortsatt intresserade av Gelson Martins

Arsenal fortsatt intresserade av Gelson Martins

Gelson Martins till Arsenal?

Spelaren som för närvarande är utlånad från Atlético Madrid till AS Monaco finns på Arsenals radar. Gunners har varit ute efter portugisen under ett längre tag.

Sommaren 2018 lämnade flera spelare portugisiska Sporting Clube efter bråk med fansen. Gelson Martins var en av de och portugisen valde att gå gratis till Atlético Madrid. I den spanska huvudstadsklubben blev det dock ingen lyckad period och efter endast en halv säsong lånades han ut till krislaget AS Monaco som kämpade för att inte flyttas ner till Ligue 2. I klubben från furstendömet har det dock gått desto bättre för Martins och totalt har det blivit tre mål och tre assist på åtta matcher för spelaren, en framfart som flera klubbar inte missat.

Nu skriver portugisisk press att 23-åringen kan komma att spela sin fotboll i Premier League den kommande säsongen. Det är A Bola som informerar om att Arsenal ska vara intresserade att värva spelaren under transferfönstret den kommande sommaren. Enligt tidningen ska Unai Emery och klubbledningen vara intresse av Martins om Monaco väljer att inte köpa spelaren till sommaren. Atlético Madrid som äger spelaren sägs kräva drygt 40 miljoner euro för spelarens tjänster.

Martins har kontrakt med Atlético till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply