Chelsea frukar: Hazard kan nobba förlängning

bet365

Chelsea frukar- Hazard kan nobba förlängning

Hazard har tröttnat på Conte

Superstjärnan som burit Chelsea på sina axlar denna säsong har tröttnat på Antonio Conte. Nu kan han nobba förlängning och istället flytta efter säsongen.

Chelsea har under de senaste åren kunnat förlita sig på Eden Hazard. Belgaren har varit lagets viktigaste spelare och har stått för flera avgörande mål. För endast några veckor sen pratades det om att han kunde bli Premier Leagues bästa betalda spelare, nu låter det dock annorlunda. Enligt engelsk press ska belgaren nämligen ha tröttnat på Antonio Conte och tränarens taktiska planer, som inte gynnar Hazard. Det hela ska ha gjort att superstjärnan nu öppnar dörren för att lämna, och inleda samtal med andra klubbar.

Chelsea frukar: Hazard kan nobba förlängning

Det är The Telegraph som kommer med uppgifter om att Eden Hazard inlett förhandlingar med Real Madrid. Under en längre tid har det ryktats om att 27-åringen ska vara på väg till den spanska huvudstadsklubben och nu kan det hela bli av. Spelaren ska nämligen ha hört av sig till de regerande LaLiga-mästarna för att försöka få till en övergång, en flytt som i så fall skulle hamna i närheten av Neymars prislapp.

Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2020. Skulle en flytt bli av skulle Real Madrid i så fall tvingas betala närmre 200 miljoner euro för spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Hazard i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply