Uppgifter: Real Madrid vill värva försvarsduo från Atlético

Uppgifter- Real Madrid vill värva försvarsduo från Atlético

Real Madrid kan fiska hos grannarna

Marängerna som ikväll spelar mot Paris Saint-Germain i Champions League vill förstärka försvaret till nästa säsong. Nu har två namn från Atlético Madrid dykt upp.

Efter att ha vunnit både La Liga och Champions League den gångna säsongen har 2017/2018 inte alls gått som Real Madrid förväntat sig. I ligaspelet ligger man hela 15 poäng bakom FC Barcelona på förstaplats och i Copa del Rey åkte man ut i kvartsfinal mot Leganés. Nu har man endast Champions League kvar men oavsett hur det går där kommer många ha i åtanke den dåliga ligasäsongen som marängerna haft.

En av punkterna som gjort att Real Madrid inte ligger i toppen av tabellen är försvarsspelet. Man har släppt in totalt 29 mål, fler än Barca och Atlético tillsammans, samtidigt som försvararna inte lyckats hitta formen. Nu vill man dock få rätt på defensiven och enligt spansk press vill man värva en försvarare i sommar.

Uppgifter: Real Madrid vill värva försvarsduo från Atlético

MISSA INTE: PSG Real Madrid TV Kanal, Vilken kanal visar PSG Real Madrid samt PSG Real Madrid på TV

Tidigare har det pratats om flertalet olika namn som man vill hämta in, men nu pekar det mesta på att det är två Atlético Madrid-spelare som finns på radarn. Det är spansk media som kommer med uppgifter om att marängerna vill värva Lucas Hernández och Jose Maria Giménez från grannarna. Båda spelarna har en utköpsklausul på 60 miljoner euro.

Även spelare som BonucciSkriniar och Alderweireld ska vara några av de som den spanska huvudstadsklubben är intresserade av.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply