Uppgifter: Griezmann väljer mellan förlängning och Barcelona

Uppgifter: Griezmann väljer mellan förlängning och Barcelona

Antoine Griezmann i valet och kvalet

Atlético Madrids superstjärna står mellan två möjligheter. Antingen förlänga med sin nuvarande klubb eller skriva på för FC Barcelona.

Det har varit en svår säsong för Antoine Griezmann. Han och Atlético Madrid inledde höstsäsongen med en sparsam målskörd samtidigt som försvaret inte var vad det varit tidigare. Det var även då som Griezmann bestämde sig för att lämna Atlético Madrid för spel i FC Barcelona. Efter vinterfönstret har dock mycket förändrats. Värvningen av Diego Costa har gjort att hela laget lyft sig samtidigt som fransmannen fått en mer friare roll i anfallet. Griezmann låter inte längre mer övertygad om att lämna och nu står han inför ett stort beslut.

Uppgifter- Griezmann väljer mellan förlängning och Barcelona

Enligt flera spanska medier, bland annat TMW, ska nu Griezmann tänka över om han vill stanna i Atlético Madrid eller fortfarande genomföra flytten till Barcelona. Spelaren själv ska inte längre ha klart för sig att han vill flytta, något han sa efter 4-0 hemma mot Leganés i senaste hemmamatchen.

– Jag njuter av min fotboll. Både jag och min familj är väldigt lycklig här (i Atlético) och det är det som är det viktigaste. Min dotter har precis börjat och jag njuter av fotbollen. Jag fortsätter att utvecklas,något som är väldigt viktigt. Jag har mycket kvar att lära av Simeone och mina lagkamrater och förhoppningsvis kan vi komma närmare FC Barcelona i topp, sa spelaren då.

Griezmanns utköpsklausul är på 100 miljoner euro och kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2022.

På torsdagskvällen ställs Atlético Madrid mot Lokomotiv Moskva i Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365