Chamakh sänkte Hammers

Tabelljumbon Crystal Palace var pressade att ta tre poäng mot West Ham för att hänga på i racet om ett nytt Premier League-kontrakt. Londonlaget svarade genom att vinna matchen med 1-0.

Hemmalaget imponerade från start med ett varierat anfallsspel. Det syntes dock tydligt att nye tränaren Tony Pulis präglat lagets taktik med en mycket mer långbollande spelfilosofi. Det resulterade tillslut i ett mål genom Arsenal-lånet Marouane Chamakh på nick. Den första halvleken slutade 1-0.

Crystal Palace var det fortsatt bättre laget även i den andra halvleken. Big Sam gjorde ett tappert försök genom att byta in Joe Cole och Modibo Maiga, men lyckades inte få någon vidare effekt på sina byten. Crystal Palace höll undan och tog livsvikta poäng i bottenstriden.

Matchen slutade 1-0.