Celik målskytt när Pescara vann

Pescara har haft det tufft inledningsvis i Serie A men man har varit på bättringsväg under de senaste matcherna. En eventuell seger mot Catania idag skulle innebära att man klättrar över strecket för första gången på mycket länge.

Matchens första mål skulle bli för Pescara, och för Sverige. Mervan Celik kom släpande i straffområdet när Vladimir Weiss slog en snett-inåt-bakåt boll som Celik bara satte bredsidan till vilket innebar 1-0 efter 23 minuter.

Men 13 minuter senare kvitterade Barrientos från nära håll efter ett mycket fint arbete från Izco på högerkanten för Catania. Så även matchen en lång bit in i matchen, ändan in till den absolut sista minuten.

I den 94e minuten fick Pescara en frispark 25 meter från mål. Fram klev Togni och spelade en stor matchhjälte för hemmalaget Pescara. Direkt efter avspark blåstes matchen av och tre poäng för nykomlingarna var ett faktum.