• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bruno Fernandes bryter kontraktet – kan gå gratis till storklubbarna

Bruno Fernandes bryter kontraktet - kan gå gratis till storklubbarna

Bruno Fernandes lämnar Sporting

Mittfältaren som kopplats ihop med en flytt till både La Liga och Premier League kan nu ansluta gratis.

Det är ingen lätt situation som Sporting Clube i den portugisiska ligan går igenom. Under de senaste veckorna har spelare i klubben attackerats samtidigt som klubben ser ut att gå i konkurs. Flera spelare har lämnat in ett avskedsbrev där de skriver under på att de lämnar klubben och nu kan lagets bästa spelare flytta gratis.

Det är framför allt den jagade Bruno Fernandes som kommer att lämna för spel på annat håll. Mittfältaren har tidigare kopplats ihop med flera engelska toppklubbar samtidigt som även Atlético de Madrid visat stort intresse. Mittfältaren har varit på radarn hos flera storklubbar under de senaste året och en flytt i sommar skulle komma att vara värd drygt 40 miljoner euro. Nu kan han dock lämna gratis tillsammans med flertalet andra av lagets stjärnor.

SE ÄVEN: LISTA: Bästa mittfältarna i VM 2018

Förutom Fernandes har även William Carvalho, Gelson Martins och Bas Dost meddelat sitt beslut att flytta. Inom kort sägs även Jérémy MathieuMarcos Acuña och Rodrigo Battaglia meddela att de gjort sitt i klubben.

Tidigare under månaden har målvakten Rui Patricio och Daniel Podence rivit sina kontrakt och den förstnämnde sägs vara nära att skriva på för Wolverhampton.

Även lagets tränare Jorge Jesus har lämnat. Detta för att träna i Saudiarabien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply