Villas-Boas aktuell för Real Madrid

Villas-Boas aktuell för Real Madrid

Uppgifter: Andre Villas-Boas kan bli Real Madrid nya tränare

Real Madrid letar just nu efter ny tränare efter att Zinedine Zidane valt att lämna. Då kommer den förre Madrid-spelaren, Guti, kunna ansluta sig till klubben. Något som kan ske redan under veckan, enligt många medier.

Just nu står VM 2018 i fotboll och väntar runt hörnet. Men det är inte det som ligger i Real Madrids intresse just nu. Bland annat som har de ju ett tränarproblem att lösa, något som kan sluta med att en gammal spelare kan komma att ansluta sig.

Det har handlat om många olika namn som tagits upp, men de flesta av de har redan försvunnit bort. Nu har dock nytt till lags till på listan.

Villas-Boas kan lämna Kina för Madrid

Ett problem har ju varit för Real Madrid att det finns väldigt få stornamn tillgängliga. Men nu kommer i alla fall något som kan tas på allvar. Den förre Chelsea-tränaren, André Villas-Boas, är nu aktuell för Real Madrid, enligt bland annat spanska Marca.

Den nu 40-årige portugisen kommer senast från uppdrag i Kina, men han var också i den ryska klubben Zenit. Med hans erfarenhet från toppfotboll i Europa så kan han nu bli nästa namn för Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply