Borussia Dortmund: ”Dra åt helvete Götze”

bet365
bet365

Mario Götze är inte välkommen tillbaka till Borussia Dortmund

De senaste dagarna har det gått lösa rykten i Tyskland om att Mario Götze kan åtvervända till Borussia Dortmund. Några som absolut inte vill att detta ska hända är Dortmund-fansen som hade ett tydligt budskap till Götze i helgens ligamatch.

År 2013 gjorde Mario Götze en övergång som var väldigt infekterad. Han hade tillhört Borussia Dortmund i 12 år och beslutade sig för att skriva på för ärkerivalen Bayern München. Inte helt oväntat var Dortmund-fansen extremt arga över Götzes beslut och man har flera gånger uttryckt sin ilska mot mittfältaren sedan dess.

Härom dagen florerade ryktet om en eventuell comeback för Götze i Dortmund upp i tysk media. Han har tidigare bland annat ryktats till Liverpool, en flytt till Real Madrid men också Arsenal har varit intresserade. Dortmund-fansen har i helgen protesterat mot en återkomst för Götze i klubben och hälsar att han gärna får dra någon annanstans, men inte tillbaka till Dortmund.

Hade banderoll i helgens match

Hans-Joakim Watzke, VD i Dortmund, sade i helgen att dörren står öppen för Götze ifall han vill komma tillbaka till klubben. Fansen protesterade mot detta uttalande och ryktet genom en banderoll som man visade upp under helgens ligamatch mot Werder Bremen.
– Milan eller Madrid – ditt huvudmål är inte Dortmund – dra åt helvete Götze, stod det på banderollen som visades upp på ”den gula väggen”.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365