Bekräftar: Borussia Dortmund öppnar dörren för Mario Götze

Bekräftar: Borussia Dortmund öppnar dörren för Mario Götze
bet365

Mario Götze återvänder till Borussia Dortmund?

På söndagen bekräftar Borussia Dortmunds sportchef Hans-Joachim Watzke att klubben inte utesluter att hämta tillbaka Mario Götze från Bayern München.

När Robert Lewandowski och Mario Götze lämnade Borussia Dortmund för spel i titelkonkurrenten Bayern München var det många guldsvarta fans som vända ryggen mot de båda spelarna. För Robert Lewandowski har det gått precis som polacken förväntat sig men när det kommer till Mario Götze har 23-åringen inte haft en lika framgångsrik period. Spelaren avgjorde VM-finalen 2014 men har efter det mestadels fått sitta på bänken i klubblaget kan tysken nu lämna. Bland de klubbar som är intresserade finns bland annat Borussia Dortmund, det berättar klubbens sportchef till tidningen Bild.

– Just nu är det inte aktuellt för oss, men för varje spelare som har en historia i den här klubben förblir dörren öppen. Det är inget snack om saken, säger Watzke till Bild.

Han säger dock att det inte är nära att bli en flytt.

– Mario är en Bayern München-spelare. Hans kontrakt löper ut 2017 och jag har inte hört något, varken från honom eller klubben, att de vill avsluta sitt avtal, fortsätter Watzke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply