Bernards val står mellan två klubbar

Mittfältaren Bernard har varit ett mycket omskrivet rykte under den första halvan av sommarens transferfönster. Hittills har Tottenham, tillsammans med Arsenal och Porto. ryktats vara allra närmast en värvning av Bernard, men nu skall ukrainska Shakthar Donetsk också visa intresse för brassen. 

I nuläget spelar Bernard för Atletico Mineiro och nyligen bekräftade klubbpresidenten Alexandre Kalli att Shakhtar når upp till deras krav på ekonomisk ersättning vid en övergång. 
”Just nu är läget väldigt komplicerat. Laget det handlar om är Shakhtar och de har erbjudit värdet vi efterfrågat. Om Bernard vill flytta till Shakhtar stoppar vi honom inte. Beslutet är i hans egna händer. Allt är hans privata beslut. Om han inte vill flytta så kommer vi inte tvinga honom att göra det heller.”

I och med att Shakhtar sålt både Fernandinho och Mkhitaryan är klubben nu ute efter förstärkning, trots att man tidigare värvat in anfallaren Fred.

Bernard själv berättade dock för den brasilianska fotbollssajten Lancenet att han inte är säker på sin framtid ännu. 
”Jag vet inte vad som vore det bästa för min egen del. Just nu diskuterar jag det med min familj.”

Bernard meddelar dock att det blir antingen Porto eller Shakhtar om en utlandsflytt skulle bli verklighet.
”Ingenting är bestämt ännu. Jag hade ett möte med klubbpresidenten och han berättade att Shakhtar hade ett bud till både klubben och till mig. Det står emellan Porto och Shakhtar.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365